Wavin pomohl na heavy metalovém festivalu - Wavin Academy

Wavin pomohl na heavy metalovém festivalu

27.10.2016
heavy metalový festival

Téměř 100 tisíc fanoušků heavy metalu se zúčastnilo festivalu Wacken Open Air ve městě Wacken, Německo.
Fotografie poskytnuta organizátory Wacken Open Air

Na hudebním festivalu Wacken Open Air, který se konal začátkem srpna v malém městečku Wacken v Německu, dostali fanoušci nejen pořádnou dávku heavy metalové hudby, ale i nadílku bouřky a deště. Průtrže a přívaly vody s sebou přinášejí spoustu bláta, což může zásadně ohrozit průběh festivalu. Pořadatelé WOA proto požádali o spolupráci společnost Wavin, jejíž zástupci se vydali do Wackenu. Úkolem bylo zabránit tomu, aby se účastníci festivalu brodili po kolena v bahně. 

heavy metalový festival

Kolem stánku a kempu společnosti Wavin bylo vždy plno (Wacken Open Air ve Wackenu, Německo)

Oliver Otte, vedoucí oddělení Stavby a montáže Wavin Německo, to shrnul takto: „Jsme odborníci na oblast dešťové kanalizace a infiltrace a zajišťujeme, aby země zůstávala co možná nejsušší i za špatného počasí“. Infiltrace je koncept, který společnost Wavin vyvinula ve spolupráci se svými inženýry za účelem údržby přístupových cest v suchu, přičemž se dešťová voda řádně a hospodárně odvádí do půdy. Jak ukázala spolupráce s WOA, tohle řešení přinese impozantní výsledky i na nadcházejících festivalech. Wavin je nejen odborník na infiltraci dešťové vody, ale na festivalu nainstaloval také více než tři kilometry speciálních tlakových trubek pro zásobování pitnou vodou, nápoji nebo hladké fungování táborových sprch. Některá potrubí dokonce dodávala pivo přímo do potravinových stanů. Názorný důkaz toho, že prvotřídní instalatérská práce  s kvalitními produkty Wavin je perfektní.

Wavin také využil příležitosti festivalu k interakci s instalatéry a návštěvníky a navázání nových přátelství. Christian Kemper, Marketing Manager společnosti Wavin v Německu, spolu se svými kolegy z prodeje zřídil na festivalu stánek Wavinu, kde  se mohli hosté seznámit se společností a jejími produkty a ochutnat grilované klobásky a pivo. Během noci změnili veselí návštěvníci slogan společnosti Wavin „Connect to better“ na „Connect to beer“ – to je asi nejlepší ilustrace toho, jak tlakové potrubní sítě Wavin mohou zákazníkům prospět.

Wavin heavy metalový festival

Wavin a organizátoři Wacken před infiltračními jednotkami Wavin Q-Bic Plus

 

Společnost Wavin ráda  pomůže pořadatelům festivalů pod širým nebem kdekoli v Evropě s  instalačními řešeními pro podobné akce. Těší nás, když můžeme pomoci návštěvníkům udržet nohy v suchu, aniž by to nějak narušovalo zábavu! Obraťte se na místní pobočku Wavin a dozvíte se více o našich řešeních pro správu dešťové vody.