Dáme světu řemeslníky - Střední škola řemesel, Frýdek Místek, p.o. - Wavin Academy

Dáme světu řemeslníky – Střední škola řemesel, Frýdek Místek, p.o.

28.11.2021

Dne 22. listopadu 2021 společnost Wavin Czechia, v rámci Projektu Wavin do škol, realizovala, v Střední škole řemesel – Frýdek Místek, přednášku pro studenty a učitele oboru instalatér na téma Nová tichá kanalizace AS+ a Sitech+.
Studenti druhého a třetího ročníku oboru instalatér se se svými pedagogy seznámili s technickými parametry výrobků, charakteristikou a jedinečnými vlastnostmi systémů, oblasti použití ve výstavbě, akustickými vlastnostmi (Wavin SoundCheck), montážním předpisem, kotvením potrubí, protipožárním opatřením, skladováním a dopravou materiálu.

 
Tichá kanalizace AS+ a také Sitech+ dnes nachází uplatnění v celé řadě budov, jako jsou například bytové domy, nemocnice, domovy pro seniory, budovy pro sport a rekreaci, domy pro kulturu a v neposlední řadě také ve výstavbě větších rodinných domů. S produkty Wavin Czechia se studenti pravidelně setkávají ve své praxi při studiu a zcela jistě se s produkty setkají v zaměstnání nebo podnikání v oboru instalatér.
Děkujeme vedení SŠ Řemesel Frýdek Místek panu Mgr. Vladanovi Šigutovi a pedagogům za aktivní a nadstandardní účast studentů na přednášce a těšíme se na další rozvoj spolupráce.

Ing. Ivo Valeš – produktový manažer vnitřní instalace, Wavin Czechia
Bc. Šárka Piechowiczová,DiS. koordinátor projektu Wavin do škol