Interaktivní školící centrum Wavin Academy. Dotkněte se budoucnosti! - Wavin Academy

Interaktivní školící centrum Wavin Academy. Dotkněte se budoucnosti!

03.11.2022

Společnost Wavin Czechia, výrobce plastových potrubích systémů pro vnitřní instalace a inženýrské sítě a přední dodavatel produktů pro stavební trh v České republice, disponuje v Kostelci nad Labem moderním, interaktivním školícím centrem pod názvem Wavin Academy.

Školící centrum se neustále inovuje a obohacuje o nové technologie a komponenty, které se v České republice vyrábějí nebo v rámci společnosti Wavin Orbia dovážejí a implementují do stavebních projektů.

V rámci projektu Wavin do škol jsme dne 1. listopadu 2022 přivítali skupinu studentů a učitelů ze Střední průmyslové školy stavební z Valašského Meziříčí, jejichž studijní obor je technické zabezpečení budov.

Našim cílem bylo ukázat interaktivitu a progresivní metody vzdělávání v oboru TZB.  Z pasivních posluchačů získat zapojené studenty a učitele, které studium motivuje a baví.

Hlavním pilíři jsou pro nás skupinová a diferencovaná výuka, tvorba odborného SMART výukového obsahu, využívání moderních technologií a představení metody BIM a knihoven pro program REVIT, fyzický kontakt s produkty a ověření jejich funkčnosti a v neposlední řadě ukázka výroby daného produktu.

Přidejte se k nám a buďte aktivní s Wavin Academy!

Ing. Ivo Valeš, produktový manažer pro vnitřní instalace
Pavel Mališka, technický poradce
Bc. Šárka Piechowiczová,DiS. koordinátor projektu Wavin do škol

Blog Články z médií Poradna Produktová doporučení Produktové zajímavosti Reference Tiskové zprávy

Všechny novinky