Projekt Wavin do škol „přebijeme konkurenci učením“ - Wavin Academy

Projekt Wavin do škol „přebijeme konkurenci učením“

12.05.2022

Wavin Czechia může dělat velkou reklamu. Může si najmout desítky obchodních zástupců, aktivně sponzorovat velké akce. Konkurence však dělá to samé. Jak se můžeme odlišit? Učíme své publikum, přinášíme přidanou hodnotu a tvoříme si s publikem pouto, které pomocí marketingových technik nevznikne. Koupit si pozornost reklamou je jedna věc, získat věrnost učením je však vyšší „level“. Publikum nám více důvěřuje, respektuje nás, a i když nebude kupovat naše produkty, zůstává stále našimi fanoušky.

Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Kladno, Dubská je školou s více jak 70letou tradicí ve výchově a vzdělání mládeže v oblasti strojírenství, stavebnictví a elektrotechniky. Škola je od roku 2006 krajským centrem Cechu instalatéru ČR. Zřizovatelem je Středočeský kraj.

 

Seznamte se prosím, Ing. Lubomír Sládek – učitel odborného výcviku, profesionál v oboru technické zabezpečení služeb. Pan Lubomír Sládek ve škole vyučuje studenty desítky let, jeho zkušenosti a praxe mají neocenitelnou hodnotu. Profesionalita a lidský přístup ke studentům je motivací pro kolegy, ale také pro studenty, kteří se oboru instalatér, topenář věnují. Ze zákulisí školy víme, že někteří studenti pana učitele Sládka se dnes stali jeho kolegy ve školství a za pár let převezmou „štafetu“. Na pozvání jsme tady.

Wavin Czechia neškolí dne 3. května 2022 ve Střední odborné škole a středním odborném učilišti Kladno, Dubská poprvé. Učitelé odborného výcviku aktivně sledují dění ve společnosti Wavin Czechia, pracují s výrobky Ekoplastik, zúčastňují se on-line školení na produkty a pokud to situace dovolí, navštěvují se studenty školící centrum Wavin academy a výrobní závod v Kostelci nad Labem. Individuální školení jednotlivých ročníků v dílenském prostřední školy, praktické ukázky nových produktů a technologické postupy instalací jsou nejen obohacením výuky, ale také dobrou přípravou na praxi za bránami školy.

Lektor Wavin Czechia: Ing. Ivo Valeš, produktový manažer vnitřní instalace
Autor článku: Bc. Šárka Piechowiczová, DiS., koordinátor projektu Wavin do škol