Studuj obor instalatér a o práci nebudeš mít nouzi! - Wavin Academy

Studuj obor instalatér a o práci nebudeš mít nouzi!

20.10.2022

Střední průmyslová škola Jeseník

Jeseník je město v Olomouckém kraji. Nachází se na soutoku Bělé a Staříče. Žije zde přibližně 11 tisíc obyvatel. Je největším městem v české části historického území Niského knížectví. A právě zde se nachází Průmyslová škola Jeseník. Je to technicky orientovaná škola, která nabízí maturitní obory, učební obory a nadstavbová studia, strojírenského typu, stavebně a informačně technologického zaměření. Škola disponuje moderním vybavením, rozsáhlým školním zázemím a specialisty pro jednotlivé obory z řad mistrů a pedagogů.

Jedním z oborů, který je ve škole vyučován je obor instalatér. Proto také naše firma, v rámci projektu Wavin do škol, dne 18. 10. 2022 připravila pro studenty a učitele Workshop na téma „Nové trendy ve vnitřních instalacích, zaměřené na lázeňské domy, wellness centra, apartmánové domy, hotely a soukromé objekty k bydlení a rekreaci“. Zaměření je pragmatické, protože právě v Jeseníku se nacházejí proslavené Priessnitzovy léčebné lázně, nemalý význam májí lázně Karlova Studánka, Lázně Lipová nebo Velké Losiny.

Co můžeme nabídnout? Značka Ekoplastik na rozvody vody je již známou klasikou, ale Sitech+ moderní a komplexní způsob řešení odhlučněné gravitační vnitřní kanalizace. Díky vynikajícím zvukově izolačním vlastnostem, nachází uplatnění všude tam, kde je vhodná zvýšená ochrana proti hluku. Dále pak produkty Wavin K5 a Wavin M5 – moderní systémy určené pro instalace tlakových rozvodů pitné vody, teplé vody, ústředního a podlahového vytápění, stlačeného vzduchu a chlazení. Sentio – zónovou regulaci pro topení a chlazení, která zajištuje maximální tepelnou pohodu v jednotlivých zónách budovy a zároveň snižuje náklady na vytápění a chlazení. A v neposlední řadě podtlakové odvodnění střech při realizaci developerských projektů k trvalému bydlení a rekreaci.

Aktivní a vnímavý student je pro nás odměnou!

Ing. Ivo Valeš, produktový manažer vnitřní instalace
Autor článku: Bc. Šárka Piechowiczová,DiS., koordinátor projektu Wavin do škol

Blog Články z médií Poradna Produktová doporučení Produktové zajímavosti Reference Tiskové zprávy

Všechny novinky