Wavin Academy - Střední odborná škola Jarov Praha - Wavin Academy

Wavin Academy – Střední odborná škola Jarov Praha

18.11.2022

Dne 15. listopadu 2022 školící centrum Wavin Academy, v rámci projektu Wavin do škol, navštívili studenti a učitelé Střední odborné školy Jarov Praha. Škola Jarov Praha je velká škola s velkými možnostmi. Cílem školy je, aby studenti byli dobře připraveni pro náročné profesní uplatnění nebo k dalšímu studiu na vysokých školách.

Skupina studentů byla skupina v tzv. maturitním ročníku profesně zaměřená na technická zařízení budov a našim cílem bylo ukázat to nejlepší, co společnost Wavin Czechia v rámci produktů pro vnitřní instalace dodává na stavební trh.

Individuální výuku v rámci školního dne jsme rozložili do několika částí. V první části jsme představili produkty společnosti Wavin Ekoplastik se zaměřením na rozvody vody, vytápění, chlazení a rozvody vzduchu. Druhá část byla ukázka výroby nových tvarovek PP-RCT ve výrobním závodu. Po lehké svačině jsme se zabývali novinkami se zaměřením na produkty pro stropní a stěnové vytápění a chlazení Wavin Tempower. V další části se studenti seznámili s produkty Wavin AS+ a Sitech+, pro tichou kanalizaci a Wavin Quick stream, podtlakovým odvodněním střech.  Před závěrem návštěvy si studenti mohli vyzkoušet interaktivní moduly ve školícím centru Wavin Academy.

Pevně věříme, že spolupráce odborných firem se studenty a učiteli má smyl a dokáže studenty pozitivně motivovat k dalšímu studiu nebo v profesní dráze oboru technických zařízení budov.

Studentům přejeme úspěšné zvládnutí „zkoušky z dospělosti“ v květnovém období roku 2023.

 

Ing. Ivo Valeš, produktový manažer pro vnitřní instalace
Pavel Mališka, technický poradce
Autor článku: Bc. Šárka Piechowiczová,DiS., koordinátor projektu Wavin do škol

 

Blog Články z médií Poradna Produktová doporučení Produktové zajímavosti Reference Tiskové zprávy

Všechny novinky