Wavin Czechia podporuje soutěž „UČEŇ INSTALATÉR 2022“ - Wavin Academy

Wavin Czechia podporuje soutěž „UČEŇ INSTALATÉR 2022“

01.02.2022

Dne 19. ledna 2022 se zástupci společnosti Wavin Czechia zúčastnili jako hosté Krajského kola XXIV. ročníku soutěže odborných dovedností „Učeň instalatér 2022“.
Se Středním odborných učilištěm SOU Plynárenské v Pardubicích společnost Wavin Czechia, v rámci projektu Wavin do škol, spolupracuje dlouhodobě. Vedení školy, učitelé a studenti aktivně využívají akcí pro podporu vzdělávání, především v podobě webinářů, technické a materiálové podpory a exkurzí realizovaných ve Wavin academy.
Soutěž „Učeň instalatér“ je prestižní soutěž pro studenty, kteří studují obor instalatér v České republice.

Wavin podporuje soutěž "Učeň instalatér"

Dvacátý čtvrtý pořádaný ročník je ukázkou neúnavné píle, úsilí a nadšení všech institucí a osob, kteří se na této soutěži podílejí. Odměnou je stálý a mírně zvyšující se zájem studentů o obor instalatér a také neutuchající účast studentů v soutěži.

Říká se, že řemeslo má zlaté dno. Bylo to tak vždy, a je našim cílem abychom přispěli k tomu, aby to tak bylo i nadále. Bez zkušených řemeslníků, bychom si dnes život nedovedli představit.

Všem studentům přejeme hodně znalostí, dovedností v moderním a interaktivním studiu, soustředění, trpělivost a nadhled v soutěžích. Atmosféra při těchto aktivitách je nezapomenutelná a zůstává mnohým z nás v paměti celý život. Smysl soutěže není ve vítězství, ale v soutěži samé.

Budeme se těšit na setkání v celostátním kole!


Fakta o soutěži: 

krajské kolo XXIV. ročníku soutěže ODBORNÝCH DOVEDNOSTÍ „UČEŇ INSTALATÉR 2022“

Pořádané:

  • Cechem topenářů a instalatérů ČR,
  • Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR,
  • Střední školou polytechnickou, Brno, Jílová 36 g,
  • Středním odborným učilištěm plynárenským Pardubice.

Místo konání: Střední odborné učiliště plynárenské Pardubice, Poděbradská 93, 530 09

 

Autor článku: Bc.Šárka Piechowiczová,DiS.