Wavin do škol! Mobilní telefony a interaktivní výuka. U nás ve Wavin academy říkáme ANO. - Wavin Academy

Wavin do škol! Mobilní telefony a interaktivní výuka. U nás ve Wavin academy říkáme ANO.

10.05.2024

Dne 7. května 2024 Wavin academy navštívili studenti prvního ročníku ze Střední průmyslové školy Jarov na plánovaný projektový den.

Našim cílem bylo studenty seznámit s produkty, které vyrábíme v ČR a také s produkty, které dovážíme a dodáváme na stavební trh, pro instalatéry a topenáře: https://7356072d.flowpaper.com/22285WavinKatalogVnitninstalace2024WEB/#page=1

Prvním bodem programu byla přednáška na produkty pod značkou Ekoplastik, následovala exkurze do výroby v Kosteleci nad Labem, dále pak praktické ukázky polyfuzního svařování velkých a malých průměrů.

V druhé části se studenti seznámili s produky, které v rámci vnitřních instalací dovážíme, a to lisované systémy, tvarovky K5/M5, Sentio zónová regulace výtápění, chlazení, větrání, tichá kazalizace AS+, Sitech + a částečně také o novém projektu Comfia – stropní vytápění, chlazení.

V závěru projektového dne si studenti s nadšením vyzkoušeli, že mohou mít informace o produktech naší společnosti jednoduše v mobilním telefonu a studovat novinky mohou on-line, nebo off-line ve škole, doma, při obědové pauze nebo v dopravním prostředku cestou do školy a ze školy. Pomocí dostupných aplikací AI, které ve školách mohou dnes studenti používat a našich studijních materiálů nebylo zpracovávat úkoly a seminární práce snažší.

Jednoduše vyrobeno, zabeleno, připraveno k instalaci!

Bc. Šárka Piechowiczová, DiS. – koordinátor projektu Wavin do škol
Pavel Mališka – technolog společnosti
Ing. Maruše Sladká – škola Jarov