Plastové potrubí v mobilu: Ekoplastik SmartApp | Wavin Academy

Wavin Ekoplastik, přední dodavatel plastových potrubních systémů, přináší na trh praktickou mobilní aplikaci. Instalatéři i montážní pracovníci díky ní získají možnost ověřovat si informace o PPR a PP-RCT sortimentu z dílny Wavin Ekoplastik přímo v terénu, stejně jako jej objednávat u nejbližšího dostupného dodavatele. Kromě přehledného katalogu produktů včetně jejich certifikátů zahrnuje aplikace i kompenzační pravítko.

Mobilní aplikace obsahuje katalog výrobků s uceleným přehledem sortimentu Wavin Ekoplastik v oblasti PPR a PP-RCT systémů s možností okamžité objednávky potřebného materiálu e-mailem na nejbližší pobočce dodavatele. Důležitým pomocníkem je tzv. Kompenzační pravítko, které slouží k určení délkového prodloužení trubek sytému Ekoplastik. Jeho součástí je kalkulátor vzdálenosti podpor, který obsahuje nástroje pro výpočet kompenzační délky u celoplastového i vícevrstvého potrubí nebo smyčkové kompenzace. V paměti mobilní aplikace jsou také uloženy všechny certifikáty k produktům Wavin Ekoplastik. Instalatéři a montážní pracovníci se tak mohou přímo v terénu rozhodnout o výběru konkrétního potrubního systému na základě jeho vlastností a certifikací. Aplikace je k dispozici v českém, anglickém a ruském jazyce a zájemci si ji mohou zdarma stáhnout z Google Play, kde je k dispozici verze pro OS Android. Uvolnění verze pro iOS se připravuje.

„Máme radost, že můžeme terénním pracovníkům nabídnout moderní nástroj, který jim pomůže při jejich práci. V současné době je aplikace Ekoplastik SmartApp k dispozici volně ke stažení pro operační systém Android, na verzi pro iOS se intenzivně pracuje a o její dostupnosti budeme zájemce informovat,“ říká David Penc, marketingový manažer společnosti Wavin Ekoplastik.

Aplikace je dostupná zdarma ke stažení zde.

Plastové potrubí v mobilu: Ekoplastik SmartApp