Wavin Ekoplastik hlavním partnerem filmu Instalatér z Tuchlovic | Wavin Academy

Společnost Wavin Ekoplastik, přední český dodavatel plastových potrubních systémů, je hlavním partnerem nového českého filmu Instalatér z Tuchlovic režiséra Tomáše Vorla, který přichází do kin 6. října 2016. Film vypráví lidský příběh o svérázném instalatérovi, který i přesto, že je ve své práci zručný, poctivý a se vším si dokáže poradit, tak se svým vlastním životem si rady neví.

Instalatéra Luboše ztvárnil Jakub Kohák, který se poprvé v celovečerním filmu objeví v titulní roli. Jeho matku si zahrála Eva Holubová, do dalších rolí obsadil Tomáš Vorel Petru Špalkovou, Filipa Blažka, Petra Čtvrtníčka, Jana Budaře a Báru Polákovou. Jednu z významných rolí však hraje i Systém Ekoplastik, prémiový plastový potrubní systém určený pro rozvody teplé i studené vody či topení, který vyrábí společnost Wavin Ekoplastik. S pomocí trubek i tvarovek tohoto tradičního a osvědčeného PPR systému řeší Jakub Kohák ve filmu nejednu krizovou situaci.

„Vážíme si práce instalatérů, jejich znalostí a zručnosti. Proto nás oslovil příběh, který je nejen o jejich profesi, ale i o lidských charakterech a hodnotách, které se bohužel z našeho života pomalu vytrácejí,“ říká David Penc, marketingový manažer Wavin Ekoplastik, a dodává: „Podporou nového filmu chceme přispět k posílení pozice čelního odborníka v oblasti rozvodů vody a topení. Na kvalitě a způsobu použití našich produktů závisí i kvalita práce instalatéra a spokojenost zákazníků, a ta je tím nejdůležitějším cílem všech našich aktivit.“

Firma Wavin Ekoplastik kromě oblíbeného a osvědčeného Systému Ekoplastik nabízí i celou řadu inovativních produktů pro rozvody vody, topení, inženýrské sítě či hospodaření s dešťovou vodou. Spolupráce s instalatéry je jednou z priorit, proto pro ně pravidelně pořádá celou řadu školení a tréningů. „Postava instalatéra Luboše prezentuje vedle technické odbornosti i lidskou tvář, věříme proto, že podpoří pozitivní emoce spojené s instalatérským řemeslem,“ uvádí na závěr David Penc.

Co se z instalatérské profese naučil Jakub Kohák, se můžete dozvědět v krátkém videu.

Instalater-KohakBudka_gallery Instalater-KohyPivo_gallery

Kohak-trubka_v3