Wavin Ekoplastik slaví a přichází s novým konceptem | Wavin Academy

Společnost Wavin Ekoplastik, přední český dodavatel plastových potrubních systémů, slaví hned dvoje kulatiny. Nejen že mateřská společnost Wavin dosáhla již 60. výročí od svého založení, ale i samotný Wavin Ekoplastik završil celé čtvrtstoletí na českém trhu.

Společnost Wavin sídlí v Nizozemí a působí celkem ve 40 zemích světa. Poskytuje účinná řešení pro základní potřeby každodenního života: bezpečný rozvod pitné vody, udržitelnou regulaci dešťové vody a odpadních vod, energeticky účinné vytápění a chlazení budov. V České republice je zastoupena firmou Wavin Ekoplastik, která vznikla spojením s tradičním českým výrobcem plastových potrubních systémů, společností Ekoplastik.

V souvislosti s významným milníkem své existence přichází společnost Wavin Ekoplastik s novým konceptem, jehož hlavní motto zní Connect to Better, Spojte se s lepším. Jeho cílem je co nejlépe představit všechny produkty vhodné pro nadzemní i podzemní projekty a propojit všechny projekty s těmi nejlepšími technologiemi, partnery i produkty.

Spojte se s lepším:

• Inovace – Wavin patří k lídrům na trhu. Vytváří vysoce kvalitní a inovativní plastové potrubní systémy a řešení. Jako první na světě přinesl celou řadu produktů – například tlakové potrubí z PVC o velkém průměru z roku 1955 či první vsakovací jednotku na přívalovou vodu z roku 1997. Významné jsou i inovace z české produkce, například patentované potrubí Fiber Basalt Plus, které obsahuje čedičové vlákno a slaví úspěch napříč kontinenty.
  • Výkon – Systémy Wavin i Ekoplastik nabízejí dlouhodobou životnost a rychlou a snadnou instalaci.
  • Partnerství – Profesionálové z lokálního zastoupení vždy poradí a pomohou vyřešit i složité problémy.
  • Servis – Wavin Ekoplastik poskytuje prvotřídní servis. Obchodní spolupráce je snazší a flexibilnější.
  • Hospodárnost – Cílem je nalézt vždy to nejlepší řešení.
  • Ekologie – Wavin Ekoplastik klade výjimečný důraz i na ekologické hledisko. Společnost, která je držitelem certifikátů ČSN EN ISO 9 001:2009 a ČSN EN ISO 14 001:2005, trvale aplikuje příslušné zákony vztahující se k ekologii s cílem eliminovat negativní dopady potřebných aktivit na životní prostředí.

„Nový koncept je jen pojmenováním našich dosavadních snah poskytovat prvotřídní služby a produkovat prémiové výrobky, za jejichž kvalitou si můžeme skutečně stát,“ uvedl David Penc, marketingový manager Wavin Ekoplastik, a dodal: „Extrémně dlouhá životnost našich produktů, řada ocenění našich inovací a především pak spokojení zákazníci jsou potvrzením, že jdeme správným směrem.“